Skolresor

Besök Fenomenalen på skolresan!

Ett besök i vår utställning ger eleverna kluriga utmaningar, spännande utforskning av fenomen och glada skratt! Ett fritt besök bokas alltid i förväg!

Vi kan även ordna pedagogledda, roliga och utmanande aktiviteter för klassen men ett fenomenalt arrangemang utformas i samråd med er. Ring oss så berättar vi vad vi kan erbjuda. Välj bland roliga och utmanande aktiviteter i våra utställningar utanför ordinarie öppettid eller en vetenskapsshow på övervåningen. Vi har aktiviteter som är bra samarbetsövningar och sådana som är mer tävlingsinriktade.

För skolresor har vi olika erbjudanden beroende på när ni önskar besöka oss. Ni kan boka ett skolprogram under ledning av en pedagog under v 3-22 samt v 36-50. Under övrig tid kan vi boka skolresor efter överenskommelse, ring 0498-263473 för mer information.

Vill du veta mer om våra skolprogram så kan du klicka på rubriken skolprogram i menyn till höger. Aktuellt skolprogram presenteras vid höstterminens början.

Pris
Fritt besök under ordinarie öppettid: 50 kr/elev
medföljande vuxna utan extra kostnad. Minst 1 vuxen/10 elever skall medfölja.

Annan aktivitet: För ett skolprogram under ledning av pedagog från Fenomenalen eller annan överenskommen aktivitet betalar ni 70 kr/elev, dock minst 700 kr. En vuxen /10 elever är ett krav och dessa går naturligtvis in utan extra kostnad. Andra specialarrangemang kan innebära annat pris. Ring för att diskutera era önskemål.

Tid
Ca 1 1/2 timme, beroende på era önskemål

Antal
Upp till 40 personer

Bokning
Ring 0498-26 34 72